Eszünk. Iszunk. Jól megírjuk!

Sunseaty

Alapvetés

2014. december 14. - Bandit81

A három fő dolog, ami férfitársaságban felmerülhet, Nő, Autó, Kaja.

Melyik a legfontosabb, mindenki döntse el maga, éhesen azonban nincs kedvem autókat nézni, és egyéb esetekben is előbb utóbb megéhezem. Így tehát fontos a kaja, és egy idő után eljut oda mindenki - később kifejtett életút során - hogy a minőségi kaja. Nap közben ezt nehéz jól megoldani, így sokszor marad a gyorskaja, ami most felfutóban van, így megér egy blogot, épp ezt.

Kár lenne titkolni, hogy van volt példaképünk, a burger.blog, de kisebb körben talán előadható mégegyszer, máshogy a dolog. Mitől más? Más a neve, ami egy borzalom, de ez van. Más a hely, mi ugyanis a mindennapjainkban Szegedre vagyunk korlátozva. Mások a szempontok, stb.

Mi lesz itt?

Önmeghatározás kicsit bővebben kifejtve, mitől jó, rossz egy kaja, utána pedig felsorolások. Szegedi helyek, alapjában véve abból a szempontból, hol lehet frisset enni jó alapanyagból, rövid időn belül, de úgy, hogy mégis visszavágyjunk oda.

Páldául kapca, lila köd, tessék:

img_20141114_130806.jpg

Hát erről lesz itt szó kérem.

A bejegyzés trackback címe:

https://sunseaty.blog.hu/api/trackback/id/tr336983445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása