Továbbra is alakulóban a szegedi gasztro-kínálat, sőt lassan már nem is igazán érvényes ez a bevezetés, mert úgy tűnik, ez egy örök folyamat. A 2010-es évek streetfood robbanását, a hamburgerek étterembe költözését, a jó minőségű pizzák térnyerését és a kávézók minőségi ugrását az egzotikus konyhák terjedése követi.
A covid, majd az azt követő nehézségek rányomják a bélyegüket az ágazatra, de talán a sok egyetemista miatt Szegeden legalább annyi egység nyit, mint csuk be, így felhasználói szempontból abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mindig van egy "új hely" amit megéri kipróbálni.
Persze a massza hatalmas, és egyáltalán nem mindegy, hogy az új beszállók megfelelően térképezik-e fel a piaci rést. Nyilván a jó ár- nagy adag- jó minőség háromszögben nem lehet a végletekig elmenni (hiszen ez végül is üzlet), de sok kellemes meglepetés ért már minket.
A Khyber kettős utat választott, hiszen pakisztáni-indiai gyorsétterem nincs még Szegeden, viszont a Lófara környékén számos izgalmas helyet találunk. Itt valami igazán extrát kell mutatni, lássuk sikerült-e nekik.