Eszünk. Iszunk. Jól megírjuk!

Sunseaty

Bistorant felhívás

Hamburger recept verseny

2015. szeptember 09. - Bandit81

Vannak helyek, amik folyamatosan változtatják a kínálatukat, állandó mozgásban tartva minket. Ezzel egyidőben folyamatosan frissül-színesedik Szeged street-food térképe. A Bistorantról már vagy háromszor írtunk. Hozzájuk kötődik az egyik indexes címlapunk is, a hétvégi grillteraszukon kapható Balkán ízeket még be sem mutattuk, most mégsem ezeké a főszerep.

Ugyanis indul a Bistorant nagy hamburger receptversenye.

12002839_876422085775332_4987523249675168641_n.jpg

hamburgernap_web_ok.jpgNem tudom kell-e ennél több, illetve mi lehet a következő lépcső Szeged minket érintő fejlődésében, de ennél jobb dolgot jelenleg nem tudok elképzelni. Tessék felkeresni a honlapot, ahol a játékszabályokat kell végigolvasni. Röviden a lényeg:

Saját kedvenc egyedi hamburgerünket elkészítjük, lefotózzuk, beküldjük a receptet a fényképpel, valamint egy fantázianévvel együtt szeptember 20-ig. A receptek közül az 5 legjobból szeptember 26-án kerül kiválasztásra a nyertes. A nyeremény - egy kétszemélyes vacsorán túl -  az a dicsőség, hogy egy hónapra felkerül a hamburger az étlapra!

Most rögtön neveznék, és lenne pár ötletem is... ha nem ért volna minket az a megtiszteltetés, hogy felkértek minket, vegyünk részt a zsűrizésben!

Két időpontot kell tehát megjegyezni, szeptember 20-ig be kell küldeni a receptet, szeptember 26-án pedig úgy gondolom, hogy minden street-food kedvelő helye a Bistorantban lesz! Garantált móka, szórakozás, együtt főzés, társasági élet.

Jelentkezünk még ebben a témában, addig is a facebook-on - természetesen a műhelytitkok megtartása mellett - nagyon örülnénk, ha feltöltenétek egy-két jó saját hamburger képet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunseaty.blog.hu/api/trackback/id/tr27771306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása